Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí insta la Generalitat a garantir una atenció sanitària de qualitat pels rubinencs El govern municipal afirma haver conegut la intenció del Departament de Salut de negociar la compra de l’Hospital General de Catalunya a través dels mitjans de comunicació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí insta la Generalitat a garantir una atenció sanitària de qualitat pels rubinencs

El govern municipal afirma haver conegut la intenció del Departament de Salut de negociar la compra de l’Hospital General de Catalunya a través dels mitjans de comunicació

L’Hospital Universitari General de Catalunya està ubicat al terme municipal de Sant Cugat del Vallès (foto: Hospital General de Catalunya).
L’Hospital Universitari General de Catalunya està ubicat al terme municipal de Sant Cugat del Vallès (foto: Hospital General de Catalunya)

El govern municipal de Rubí manifesta que no ha rebut cap comunicació oficial en relació a la voluntat del Departament de Salut de la Generalitat i la Direcció de l’Hospital Universitari General de Catalunya d’estudiar un possible acord per la compra del centre sanitari de Sant Cugat per part del Govern català.

Segons l’equip de govern municipal, la notícia l’han conegut gràcies als mitjans de comunicació, que s’han fet ressò d’un comunicat conjunt emès per la conselleria i la direcció de l’equipament sanitari. Els treballadors de l’Hospital General, segons publiquen alguns mitjans, també s’haurien assabentat de les intencions del departament a través de la premsa.

La prioritat del govern local és que els rubinencs i les rubinenques gaudeixin d’una atenció sanitària pròxima i de qualitat i si pot ser al terme municipal, millor. Rubí és una ciutat amb més de 75.000 habitants, que necessita un equipament de referència. En qualsevol cas, l’objectiu prioritari de l’equip de govern és que la ciutadania de Rubí disposi d’una bona atenció sanitària.