Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí habilita dos espais de descans als PAES de Cova Solera i de Can Jardí Paral·lelament, també s’està adequant una zona al PAE de Can Sant Joan per a ubicar-hi un circuit d’elements per a l’escalfament esportiu https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-habilita-dos-espais-de-descans-als-paes-de-cova-solera-i-de-can-jardi/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí habilita dos espais de descans als PAES de Cova Solera i de Can Jardí

Paral·lelament, també s’està adequant una zona al PAE de Can Sant Joan per a ubicar-hi un circuit d’elements per a l’escalfament esportiu

Un dels espais que s’adequaran com a zona de descans és aquest solar de l’avinguda de Can Sucarrats.
Un dels espais que s’adequaran com a zona de descans és aquest solar de l’avinguda de Can Sucarrats

L’Ajuntament de Rubí ja ha iniciat les tasques per tal d’adequar dos espais als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Cova Solera i de Can Jardí com a zones de descans. El Consistori també està habilitant un altre espai al PAE de Can Sant Joan, on s’hi col·locarà un circuit d’elements per a fer escalfaments per a la pràctica d’activitats esportives.

Les obres, que tenen un cost global de 36.500 euros, estan finançades al 100% per la Diputació de Barcelona a través de les Meses de Concertació. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Projectes i Jardineria El Roure, SL.

El solar del PAE de Cova Solera està ubicat a la confluència entre l’avinguda de Can Sucarrats i el c/ Vivaldi, mentre que el del PAE de Can Jardí està situat a l’encreuament entre els carrers de Mozart i de Bizet. Aquests dos espais, que ara s’han començat a desbrossar, es delimitaran amb una tanca de fusta, s’hi plantarà arbrat i s’hi col·locaran taules de picnic i papereres. Tot plegat, amb l’objectiu que els usuaris d’aquests polígons puguin disposar d’un espai de descans per dinar o berenar. Totes dues actuacions tenen un pressupost d’uns 11.000 euros cadascuna.

Paral·lelament, al PAE de Can Sant Joan s’està habilitant un espai ubicat a l’avinguda de la Generalitat on s’hi instal·larà un circuit d’elements perquè, especialment els ciutadans que practiquen running, puguin fer exercicis d’escalfament abans de sortir a córrer. A hores d’ara s’està netejant i desbrossant aquest bosquet, eliminant les branques baixes dels arbres existents. El cost d’aquesta actuació és d’uns 14.500 euros.

Les obres és previst que s’allarguin unes tres setmanes. 

Imatges relacionades

Al solar de l'avinguda de la Generalitat s'hi ubicarà un circuït d'elements per a l'escalfament esportiu
Al solar de l'avinguda de la Generalitat s'hi ubicarà un circuït d'elements per a l'escalfament esportiu