Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí ha rebut una desena d’al·legacions al Pla d’extractives La Mesa de seguiment dels abocadors s’ha reunit aquest dimarts al vespre per conèixer l’estat de la tramitació d’aquest document https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí ha rebut una desena d’al·legacions al Pla d’extractives

La Mesa de seguiment dels abocadors s’ha reunit aquest dimarts al vespre per conèixer l’estat de la tramitació d’aquest document

La Mesa de seguiment dels abocadors es reuneix periòdicament per abordar qüestions relacionades amb aquest tipus d’instal•lacions (foto: Localpres).
La Mesa de seguiment dels abocadors es reuneix periòdicament per abordar qüestions relacionades amb aquest tipus d’instal•lacions (foto: Localpres)

L’Ajuntament ha convocat la Mesa de seguiment dels abocadors de Rubí per tal d’explicar als seus membres en quin punt es troba la tramitació del Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració. El consistori ha rebut una desena d’al·legacions al document, que ara seran estudiades per determinar si són acceptades o denegades.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Rubí també va sol·licitar la redacció de 13 informes preceptius a diferents organismes competents, la majoria dels quals ja li han arribat. Ara, amb tota aquesta informació, l’Ajuntament està preparant el document per a l’aprovació provisional del Pla, tràmit que es durà a terme a partir de la recepció de la Declaració Ambiental Estratègica (DAE) que ha d’emetre l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental (OTAAA) de la Generalitat de Catalunya.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Rubí va aprovar de manera inicial, el passat 15 de setembre, el Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració. Es tracta d’un document que té per objecte regular l’obertura, explotació i restauració tant de les activitats extractives com dels dipòsits controlats en tot el sòl no urbanitzable de Rubí. L’aprovació inicial del Pla especial comporta la suspensió de llicències urbanístiques en els àmbits on el Pla té incidència.