Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí estrena nova pàgina web en període de proves El nou portal, amb un disseny centrat en l’usuari, és més intuïtiu i inclou la seu electrònica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí estrena nova pàgina web en període de proves

El nou portal, amb un disseny centrat en l’usuari, és més intuïtiu i inclou la seu electrònica

El nou portal se centra en l’usuari i ofereix noves funcionalitats.
El nou portal se centra en l’usuari i ofereix noves funcionalitats

El web municipal www.rubi.cat s’ha renovat, oferint noves funcionalitats i un disseny més modern i accessible pensat per a l’usuari. Actualment, el portal està en període de proves perquè encara no estan desenvolupades totes les noves funcionalitats i els nous serveis previstos, que s’aniran oferint paulatinament.

La nova pàgina web s’ha estructurat en funció de les necessitats de la ciutadania i de les diferents cerques que fan els usuaris. Així, hi ha 4 grans apartats: Ajuntament, amb informació sobre l’estructura municipal i política del Consistori, els projectes estratègics, la transparència i l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), entre d’altres; Seu electrònica, des d’on es podran realitzar diferents tràmits, consultar les actes dels Plens municipals, les ordenances vigents, els edictes, el pressupost i el perfil del contractant; Perfils ciutadans, on s’aglutinaran totes aquelles informacions que facin referència a la infància, la joventut, les famílies, la gent gran, les dones, les entitats i empreses; i Temes – La teva ciutat, amb informació sobre el municipi, la cultura i el lleure, els estudis, la feina, l’habitatge, la participació, els esports, la convivència, la mobilitat i la salut, entre d’altres. El nou web també s'adapta a tots els dispositius mòbils.

Segons el regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern, Jaume Buscallà, “aquest canvi de disseny està orientat a donar una resposta ràpida i àgil a la ciutadania, d’aquí que la nova pàgina web sigui a partir d’ara més intuïtiva” i ha afegit que “calia donar un canvi d’imatge a una de les eines virtuals que més utilitza la ciutadania”. Amb la presentació de la nova pàgina web municipal, l’Ajuntament de Rubí consolida aquest 2014 la presència a internet després de la posada en marxa del portal Rubiempresa i el portal de dades obertes Open Data Rubí.

El nou web municipal encara estarà en període de proves durant unes setmanes.