Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí convoca nous llocs de feina i diverses borses de treball Els interessats a participar en aquestes convocatòries han de presentar la sol·licitud corresponent a l’OAC abans del 2 de juliol https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-convoca-nous-llocs-de-feina-i-diverses-borses-de-treball/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí convoca nous llocs de feina i diverses borses de treball

Els interessats a participar en aquestes convocatòries han de presentar la sol·licitud corresponent a l’OAC abans del 2 de juliol

L’Ajuntament ha convocat nous llocs de feina per als serveis de Joventut i Dona i de Governança i Ciutadania, així com per a la Policia Local .
L’Ajuntament ha convocat nous llocs de feina per als serveis de Joventut i Dona i de Governança i Ciutadania, així com per a la Policia Local

L’Ajuntament de Rubí ha convocat set nous llocs de feina per cobrir diverses places vacants i, alhora, ha creat set borses de treball per fer front a substitucions, vacants sobrevingudes i altres necessitats de personal de caràcter temporal del Consistori. Les persones interessades a participar en aquestes convocatòries o a formar part d’alguna de les borses de treball han de presentar la seva sol·licitud a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC Centre o OAC Les Torres) abans del 2 de juliol.

El Consistori ha convocat el nomenament interí de quatre tècnics mitjos dinamitzadors, dos pel Servei de Joventut i Dona ─Espai Jove Torre Bassas─ i dos més pel Servei de Governança i Ciutadania ─Ateneu Municipal─. Aquests quatre treballadors cobriran les funcions d’aquestes categories fins que es concreti el sistema de gestió municipal d’aquests dos serveis. Paral·lelament, l’Ajuntament també ha convocat tres places d’agent interí de la Policia Local, que desenvoluparan les seves funcions fins a la cobertura definitiva d’aquestes places.

D’altra banda, el Consistori també ha aprovat la convocatòria i les bases per a la creació d’un total de set borses de treball per cobrir substitucions sobrevingudes per incapacitats temporals, incapacitats permanents, places interines i altres necessitats de personal de caràcter temporal. Aquestes borses de treball són per a les següents categories: educador social, treballador social, tècnic auxiliar de biblioteca, educador i vetllador d’escola bressol, auxiliar administratiu i conserges de l’Ajuntament.

Totes aquestes convocatòries han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) aquest dimecres. També estan penjades al taulell d’anuncis de l’Ajuntament de Rubí i a la seu electrònica, on es poden consultar les condicions que han de complir els aspirants, així com les característiques dels llocs de feina i el procés selectiu, entre d’altres.