Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí avalua amb la Cambra de Terrassa l’impacte econòmic de la Covid-19 Representants de totes dues institucions s’han compromès a sumar esforços per pal·liar les conseqüències de la pandèmia a la demarcació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí avalua amb la Cambra de Terrassa l’impacte econòmic de la Covid-19

Representants de totes dues institucions s’han compromès a sumar esforços per pal·liar les conseqüències de la pandèmia a la demarcació

Un moment de la trobada telemàtica (foto: Ajuntament de Rubí) .
Un moment de la trobada telemàtica (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Ramon Talamàs Jofresa, s’han reunit aquest dijous per analitzar la situació econòmica de la demarcació. A més dels dos màxims representants de les dues institucions, a la trobada hi ha assistit en representació del consistori el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez Cantón, el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz i la cap de l’Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí, Olga González Cerezales. En nom de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa també hi ha participat Josep Prats Llopart, director-gerent de l’ens cameral i Maria Rius Soler, delegada de l'organització a Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal.

Els membres de totes dues institucions han avaluat conjuntament les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i han posat en comú les diferents accions que s’han posat en marxa per pal·liar-les. La reunió ha constat la voluntat compartida de sumar esforços per incidir en la millora de la recuperació econòmica.

Aquesta voluntat començarà a concretar-se el proper 15 de juny amb una primera reunió tècnica entre l’àrea de gerència de la Cambra i l’àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí.