Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí arranja diversos camins rurals per fer-los més accessibles Les obres, que estan incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, tenen una durada prevista d’uns sis mesos https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-arranja-diversos-camins-rurals-per-fer-los-mes-accessibles/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí arranja diversos camins rurals per fer-los més accessibles

Les obres, que estan incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, tenen una durada prevista d’uns sis mesos

Un dels espais que s’arranjaran gràcies a aquest projecte són els camins de Ca n’Oriol (foto: Localpres).
Un dels espais que s’arranjaran gràcies a aquest projecte són els camins de Ca n’Oriol (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat els treballs per arranjar diversos camins rurals de la ciutat amb l’objectiu que puguin ser transitables tant per persones com per vehicles d’emergència i de serveis municipals. Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, han estat adjudicades a Proyectos y Excavaciones Rubí, SL per un import de 71.528,77  euros. Aquesta actuació té una durada prevista de sis mesos.

El projecte preveu l’arranjament dels camins de Ca n’Oriol, d’un segon àmbit que inclou el camí de Sant Muç a Terrassa, el camí de la Verneda, el camí que uneix Can Roig amb Can Fonollet, el de Can Parellada, el de Can Fonollet a Can Guilera, el de Can Guilera a Can Falguera i el de Can Pòlit; i un tercer grup format pel camí de Ca n’Estaper a Terrassa, el de Can Mir a Can Carreres i el Real de Terrassa a Castellbisbal. Es tracta de camins que donen accés a finques privades, a instal·lacions de transport d’electricitat o de telecomunicacions, a zones d’esbarjo i/o a zones de conreu, entre d’altres.

Les obres consistiran en el desbrossament de les franges laterals de les esplanades, unes tasques prèvies a l’excavació de les cunetes. També es durà a terme el perfilat, piconatge i compactació de les esplanades, la construcció de la capa de ferm i l’hidrosembra a les cunetes laterals. També es millorarà la senyalització vertical i el tancament dels camins, entre d’altres.