Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí amplia les voreres i millora el col·lector del carrer de Sant Muç Mentre es duguin a terme les obres, que s’allargaran uns tres mesos, es tallarà la circulació en aquesta via https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí amplia les voreres i millora el col·lector del carrer de Sant Muç

Mentre es duguin a terme les obres, que s’allargaran uns tres mesos, es tallarà la circulació en aquesta via

Les obres consistiran en la millora del col·lector d’aquest carrer i la posterior ampliació de les voreres (foto: Localpres).
Les obres consistiran en la millora del col·lector d’aquest carrer i la posterior ampliació de les voreres (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí inicia el dimecres 10 de febrer unes obres de millora al carrer de Sant Muç, ubicat a la Plana de Can Bertran. Els treballs, que tenen una durada prevista de tres mesos, permetran substituir el col·lector d’aquesta via i ampliar les voreres.

El projecte preveu executar una nova ordenació de la urbanització del carrer, adaptant el vial i les voreres a les condicions de contorn actuals. L’objectiu és, d’una banda, garantir la funcionalitat i la idoneïtat de les infraestructures i serveis existents i, de l’altra, dotar els vials de pavimentació, senyalització i mobiliari urbà per oferir una bona qualitat de vida als usuaris. Les obres consistiran, concretament, en ampliar i millorar les voreres, substituir el clavegueram actual, que està malmès, i crear noves escomeses, pavimentar de nou la calçada i reforçar la senyalització horitzontal del carrer. Aquesta actuació, que anirà a càrrec de l’empresa EXNIR Excavaciones, S.L., compta amb un pressupost de 141.122,42 euros i una subvenció de la Diputació de Barcelona que cobreix la totalitat del cost de l’obra.

Durant l’execució d’aquestes tasques el carrer de Sant Muç quedarà tallat al trànsit, ja que no hi ha espai suficient per a treballar i, alhora, permetre el pas de vehicles per aquesta via. Els veïns tampoc podran accedir als seus pàrquings. En canvi, sí que es permetrà el pas dels vianants mitjançant l’habilitació de diferents passos.