Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí amplia la vorera sud d’un tram del carrer de la Mare de Déu de Fàtima Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible, tenen una durada prevista d’un mes https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-amplia-la-vorera-sud-d2019un-tram-del-carrer-de-la-mare-de-deu-de-fatima/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí amplia la vorera sud d’un tram del carrer de la Mare de Déu de Fàtima

Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible, tenen una durada prevista d’un mes

Amb aquesta actuació es preveu ampliar un tram de la vorera sud del carrer de la Mare de Déu de Fàtima.
Amb aquesta actuació es preveu ampliar un tram de la vorera sud del carrer de la Mare de Déu de Fàtima

L’Ajuntament de Rubí inicia aquesta setmana les obres de remodelació del carrer de la Mare de Déu de Fàtima, ubicat al barri del Mercat. Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, compta amb un pressupost de 100.298,90 euros. Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa EXNIR S.L., tenen una durada prevista de tres mesos.

Amb aquesta actuació, el Consistori rubinenc pretén, d’una banda, ampliar la vorera sud del carrer de la Mare de Déu de Fàtima en el tram comprès entre els carrers Apel·les Mestres i Tres d’Abril, i de l’altra, reparar la pavimentació de la vorera oest del passatge interior existent entre el c/ Mare de Déu de Fàtima i la carretera de Sant Cugat.

Durant l’execució dels treballs es limitarà l’estacionament en el tram del c/ Mare de Déu de Fàtima afectat per les obres.

Pla d’inversions financerament sostenible
L’Ajuntament de Rubí destina 26,3 milions d’euros al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, un paquet d’actuacions amb el qual es pretén posar la ciutat al dia, fent especial incidència en la millora de l’espai públic.

El Consistori rubinenc va impulsar aquest pla en el moment en què el Govern central va obrir la possibilitat de destinar el romanent positiu de Tresoreria que tenien els ajuntaments a inversió, en comptes de destinar-ho a amortitzar deute, com establia la Ley Orgánica de Estabilidad Presupuestaria y Sostenibilidad Financiera fins aleshores.

Les actuacions incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 són molt diverses: des de la millora d’equipaments esportius i educatius fins a l’arranjament d’espais naturals de la ciutat, passant per la remodelació de diverses places o la millora de carrers i voreres tant al nucli urbà com als polígons industrials, entre d’altres.