Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca un minut de silenci aquest dijous en record de les tres persones que han mort en l’incendi del c. Saragossa El Consistori ha declarat tres dies de dol per aquest succés i ha suspès totes les activitats municipals fins divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convoca un minut de silenci aquest dijous en record de les tres persones que han mort en l’incendi del c. Saragossa

El Consistori ha declarat tres dies de dol per aquest succés i ha suspès totes les activitats municipals fins divendres

Les banderes onegen a mig pal en senyal de dol (foto: Ajuntament de Rubí).
Les banderes onegen a mig pal en senyal de dol (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dijous a les 12 h, l’Ajuntament ha convocat un minut de silenci en record de les tres persones que han perdut la vida en l’incendi declarat aquest dimecres al matí al carrer de Saragossa del barri de Ca n'Oriol. La corporació local ha decretat tres dies de dol per aquest fet.

Des d’aquest matí, les banderes de la casa consistorial onegen a mig pal, alhora que s’han anul·lat les activitats municipals previstes fins divendres.

L’Ajuntament de Rubí expressa així el seu condol per la mort de tres veïns i veïnes a l’incendi declarat al carrer de Saragossa número 13. El Consistori lamenta la pèrdua d’aquestes tres persones i posa a disposició de les famílies i persones properes tots els serveis municipals. En aquesta línia, Serveis Socials i Protecció Civil han gestionat el reallotjament de 15 famílies en hotels de Rubí durant un temps indeterminat a l’espera que es faci una valoració i els corresponents peritatges de l’estat de l’edifici. Aquest dimecres, els Serveis Socials municipals han atès totes les famílies afectades per valorar la seva situació social i activar els recursos pertinents.