Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca la ciutadania a una nova reunió de la Comissió de Festa Major Després de la trobada que es va celebrar ara fa un mes, entitats i ciutadania en general estan cridats a fer noves aportacions el proper dimecres 14 de març https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament convoca la ciutadania a una nova reunió de la Comissió de Festa Major

Després de la trobada que es va celebrar ara fa un mes, entitats i ciutadania en general estan cridats a fer noves aportacions el proper dimecres 14 de març

Comissió de Festa Major celebrada al febrer (foto: Localpres).
Comissió de Festa Major celebrada al febrer (foto: Localpres)

La Comissió de Festa Major es reunirà novament el proper dimecres 14 de març a les 19 h al Museu Municipal Castell (MMUC). L’Ajuntament convoca el teixit associatiu i la ciutadania en general a participar en aquesta trobada, en què es recolliran opinions i propostes amb vista a la propera festa gran de la ciutat.

Al voltant d’una trentena de persones van prendre part a la primera reunió d’aquest any de la Comissió de Festa Major, que va tenir lloc al febrer Museu Municipal Castell (MMUC). Durant la trobada, es va fer una valoració general positiva de la celebració del 2017, amb especial menció al paper rellevant de les entitats i la seva contribució al sentiment de pertinença dels rubinencs i rubinenques. Pel que fa a la propera edició, les persones assistents van fer diferents propostes de millora, com ara la descentralització de la festa de manera que hi hagi més activitats fora del centre, l’ampliació d’horari d’alguns espais o la recuperació del cinema a la fresca. Totes aquestes propostes van ser recollides pels regidors i els tècnics de Cultura amb l’objectiu de valorar-ne la viabilitat.

La Comissió de Festa Major es va posar en marxa el 2017 en compliment d’una moció aprovada pel Ple municipal amb els vots afirmatius del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s), l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), i les abstencions de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), el Partit Popular (PP) i Veïns per Rubí (VR).

Per participar a la trobada de la Comissió de Festa Major no cal inscripció prèvia.