Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca la ciutadania a una nova reunió de la Comissió de Festa Major La jornada de debat, que servirà per recollir propostes de cara a la propera festa gran de la ciutat, tindrà lloc aquest dijous a l’auditori del Museu Municipal Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convoca la ciutadania a una nova reunió de la Comissió de Festa Major

La jornada de debat, que servirà per recollir propostes de cara a la propera festa gran de la ciutat, tindrà lloc aquest dijous a l’auditori del Museu Municipal Castell

A la comissió es tractarà la programació de la Festa Major (foto: Localpres).
A la comissió es tractarà la programació de la Festa Major (foto: Localpres)

La Comissió de Festa Major es reunirà el proper dijous 15 de febrer a les 19 h al Museu Municipal Castell (MMUC). L’Ajuntament convoca entitats, col·lectius locals i ciutadania en general a prendre part en aquesta trobada, que servirà per recollir opinions i propostes amb vista a la propera festa gran de la ciutat.

Durant la sessió, el consistori donarà a conèixer a les persones assistents l’estructura de la Festa Major, que enguany se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol, i recollirà les seves aportacions sobre la mateixa. L’objectiu és incidir en aquells aspectes que poden repercutir en un augment de la participació ciutadania, així com potenciar les relacions entre els diferents agents implicats. “En el darrers dos anys ens hem anat dotant d’espais de participació on poder escoltar les entitats i la ciutadania en general. Creiem que gràcies a això podrem tenir una Festa Major més rica i més del gust de tothom”, ha declarat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, qui presidirà la reunió d’aquest dijous.

La Comissió de Festa Major es va posar en marxa el 2017 en compliment d’una moció aprovada pel Ple municipal amb els vots afirmatius del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s), l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), i les abstencions de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), el Partit Popular (PP) i Veïns per Rubí (VR). La reunió d’aquest dijous representa un complement per a la feina que ja s’està fent en l’àmbit de la joventut des de la Taula d’oci i cultura juvenil.

Per participar a la trobada de la Comissió de Festa Major no cal cap inscripció prèvia.