Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca el Concurs de comparses de Carnaval 2019 Els grups que desfilin a la gran rua de Carnaval del 2 de març optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 € https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament convoca el Concurs de comparses de Carnaval 2019

Els grups que desfilin a la gran rua de Carnaval del 2 de març optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 €

La comparsa “Lego” de l’AMPA de l’Escola Montserrat va fer-se amb el primer premi el 2018 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La comparsa “Lego” de l’AMPA de l’Escola Montserrat va fer-se amb el primer premi el 2018 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per al Concurs de comparses de Carnaval 2019, que se celebrarà el proper 2 de març en el marc de la tradicional rua. Els grups que competeixin al certamen optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 € respectivament.

Pot participar al concurs qualsevol col·lectiu format per un mínim de cinc persones. El jurat del certamen, integrat per diverses persones vinculades al món de la cultura, puntuarà les comparses segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i el suport d’elements com vehicles o carrosses. Per facilitar la valoració, durant la desfilada els grups participants hauran d’anar identificats amb un rètol i, com que el jurat anirà d'incògnit, hauran d’efectuar coreografies o figures en moviment durant tot el recorregut. El seu veredicte es donarà a conèixer el dimarts següent, 5 de març, en un acte a El Castell.

Les comparses que estiguin interessades a participar al concurs s’hi han d’inscriure fins al 27 de febrer a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Les bases del certamen ja es poden consultar al web de l’Ajuntament de Rubí.

Les comparses que vulguin desfilar a la rua però sense opció a premi també ho podran fer. En aquest cas no caldrà que s’inscriguin prèviament, però sí que hauran de comunicar a l’organització la seva intenció d’assistir a la rua.

Aquest any el Carnaval s’iniciarà el 28 de febrer, Dijous Gras, i finalitzarà amb el tradicional enterrament de la Sardina el 6 de març.