Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida els rubinencs a crear una farmaciola de natura en el marc d’un nou ECOtaller en clau de RE Aquest dimecres es mostraran diferents receptes tradicionals, elaborades a partir de plantes remeieres i aromàtiques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convida els rubinencs a crear una farmaciola de natura en el marc d’un nou ECOtaller en clau de RE

Aquest dimecres es mostraran diferents receptes tradicionals, elaborades a partir de plantes remeieres i aromàtiques

Les plantes remeieres i aromàtiques seran la base de les diferents receptes tradicionals que es realitzaran en el marc d’aquest ECOtaller.
Les plantes remeieres i aromàtiques seran la base de les diferents receptes tradicionals que es realitzaran en el marc d’aquest ECOtaller

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí organitza aquest dimecres un nou ECOtaller en clau de RE que, en aquesta ocasió, permetrà als assistents aprendre a crear una farmaciola de natura. Aquest monogràfic gratuït forma part de la programació que impulsa el consistori per fomentar la restauració, reparació, recuperació, i reutilització d’objectes, productes i materials per, en última instància, aconseguir reduir la generació de residus.

A la sessió d’aquest dimecres, les plantes remeieres i aromàtiques seran la base de les diferents receptes tradicionals que serviran per començar a crear una farmaciola natural a casa, tot recuperant el coneixement dels seus usos i propietats. Les receptes que es treballaran en aquest monogràfic ajudaran els participants a prevenir i tractar malalties quotidianes o petits símptomes del dia a dia, buscant el benestar de manera respectuosa amb el propi cos i, alhora, amb el medi ambient.

La sessió es durà a terme aquest dimecres, de 18.30 a 20 h, a l’Ateneu Municipal. Per participar-hi, cal inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l’adreça o trucant al Telèfon Verd 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un mòbil). El taller és gratuït i les places són limitades.