Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida els rubinencs a “capturar” la Festa Major a través d’Instagram Aquesta activitat participativa servirà per estrenar el nou perfil del Consistori en aquesta xarxa social https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament convida els rubinencs a “capturar” la Festa Major a través d’Instagram

Aquesta activitat participativa servirà per estrenar el nou perfil del Consistori en aquesta xarxa social

L'Ajuntament anima la ciutadania a fer fotos a la Festa Major i compartir-les (foto: Localpres).
L'Ajuntament anima la ciutadania a fer fotos a la Festa Major i compartir-les (foto: Localpres)

El Servei d’Identitat i Projecció Exterior proposa per a la propera Festa Major l’activitat #CapturaRubí a l’Instagram, que té per objectiu animar la ciutadania a fer fotografies que donin a conèixer aquesta festivitat i presentar el nou compte de l’Ajuntament en aquesta xarxa social.

Per participar en aquesta proposta, cal tenir un perfil públic d’Instagram per pujar-hi les imatges i que tothom les pugui veure. Les fotografies hauran de reflectir trets característics de la Festa Major i hauran de portar un títol, preferiblement identificatiu del lloc i/o acció que hi apareguin. Per poder-les compartir en el marc d’aquesta iniciativa, caldrà que vagin etiquetades, com a mínim, amb els hashtags #CapturaRubi i #FMRubi2015. A més, caldrà afegir-hi un comentari mencionant el compte de l’Ajuntament: @rubi_ciutat.

Per tal d’incentivar la participació dels rubinencs en aquesta activitat, durant els quatre dies de Festa Major un titellaire i un fotògraf es passejaran per la ciutat interactuant amb la gent i convidant-los a fer-se una foto de forma divertida.

Aquesta proposta lúdica, que es desenvoluparà entre el 26 i el 29 de juny, servirà per donar el tret de sortida al nou perfil oficial de l’Ajuntament de Rubí a lnstagram, una de les xarxes socials de més èxit en els darrers temps. L’aplicació, que es fa servir bàsicament a través de dispositius mòbils, permet prendre imatges, processar-les amb filtres i compartir-les amb els nostres seguidors o amb la tota la comunitat d’Instagram, en funció de si el perfil és privat o públic.

Amb la seva entrada en aquesta xarxa social, l’Ajuntament vol contribuir a la promoció de la ciutat, guanyar un nou canal de difusió de les activitats que s’hi fan i fomentar la participació de la ciutadania.