Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida els comerciants locals a participar a la R-Outlet del 16 d’octubre El consistori impulsa una jornada de comerç al carrer que recupera la dinamització comercial a la via pública https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convida els comerciants locals a participar a la R-Outlet del 16 d’octubre

El consistori impulsa una jornada de comerç al carrer que recupera la dinamització comercial a la via pública

Una clienta mira roba al carrer   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una clienta mira roba al carrer (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Comerç, reprèn les activitats de dinamització comercial al carrer amb la Setmana del Comerç que tindrà lloc a partir del 7 d’octubre.  La proposta que es presentarà aviat públicament inclou la R-Outlet, una jornada de comerç al carrer que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 d’octubre.

La R-outlet, està oberta a la participació de tots els comerços de la ciutat i està pensada perquè els establiments comercials puguin sortir al carrer, davant de les seves botigues a l’illa de vianants. En el cas dels comerços situats fora de la zona de vianants, el servei de Comerç els facilitarà una ubicació dins de l’illa. Els comerços interessats a participar en aquest aparador al carrer, poden fer la inscripció gratuïta fins al 8 d'octubre a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí treballa per donar a conèixer l'oferta comercial de la nostra ciutat i promoure el model de proximitat. A conseqüència de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, moltes de les activitats de dinamització que es realitzaven van quedar aturades a l'espera de l'evolució de la pandèmia.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el Servei de Comerç a l'adreça electrònica comerc@ajrubi.cat o bé per telèfon trucant a 610 399 673 de 9 a14 h.