Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament compra 8.000 mascaretes per l’alumnat de les escoles de Rubí La iniciativa vol facilitar l’ús de les mascaretes a classe mentre duri l’obligatorietat de portar-les amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament compra 8.000 mascaretes per l’alumnat de les escoles de Rubí

La iniciativa vol facilitar l’ús de les mascaretes a classe mentre duri l’obligatorietat de portar-les amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19

L’alcaldessa ha rebut les mascaretes de l’empresa Robin Hat (foto: Ajuntament de Rubí).
L’alcaldessa ha rebut les mascaretes de l’empresa Robin Hat (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha començat a entregar aquest dilluns 8.000 mascaretes destinades a l’alumnat de totes les escoles i instituts de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, el consistori vol facilitar l’ús de les mascaretes a classe mentre duri l’obligatorietat de portar-les amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

El Consistori ha adquirit 8.000 mascaretes a l’empresa rubinenca Robin Hat, firma local que s’ha convertit durant la pandèmia del coronavirus en un referent per la seva tasca de fabricació de mascaretes, però especialment pel seu compromís solidari. Es tracta de mascaretes higièniques reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades.

A partir d’aquest dilluns, les escoles i instituts públics de la ciutat rebran progressivament una notificació per recollir les mascaretes que els corresponen i distribuir-les directament a les aules. Així, els i les alumnes des de 1r de primària fins a 4t d'ESO de tots els centres de Rubí rebran un sobre amb una mascareta i una carta de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Aquesta és una manera de donar suport als i les infants i joves que han tornat a l’escola, però també és una mostra de compromís com a municipi a qui UNICEF ha atorgat el segell de Ciutat Amiga de la Infància. Una distinció que Rubí ostenta des de 2016 pel fet d'integrar el disseny de polítiques públiques eficaces basades en la Convenció sobre els Drets dels Infants, promocionar la participació infantil i impulsar aliances entre tots els actors relacionats amb la infància en l’àmbit local.