Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament canvia l’enllumenat públic d’un tram de la C-1413 per millorar la seguretat i estalviar energia i diners La substitució de lluminàries d’un total de 25 columnes per tecnologia LED permetrà un estalvi econòmic d’uns 3.000 euros anuals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament canvia l’enllumenat públic d’un tram de la C-1413 per millorar la seguretat i estalviar energia i diners

La substitució de lluminàries d’un total de 25 columnes per tecnologia LED permetrà un estalvi econòmic d’uns 3.000 euros anuals

Els treballs s’estan duent a terme aquesta setmana (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els treballs s’estan duent a terme aquesta setmana (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquesta setmana, el servei de Manteniment de l’Espai Públic substitueix les lluminàries d’un total de 25 columnes de l’enllumenat públic d’un tram de la C-1413a per d’altres de més eficients, tipus LED. Aquest canvi comportarà un estalvi energètic d’uns 16.400 kWh l’any i un estalvi econòmic de prop de 3.000 euros anuals, conjugant sostenibilitat ambiental i econòmica.

L’actuació es realitza al lateral de la C-1413a, entre els punts quilomètrics 9,3 i 10, aproximadament ─entre la rotonda de Cova Solera i la zona propera a l’encreuament amb l’av. Electricitat─.

Els treballs consisteixen a canviar el cablejat interior de les columnes i substituir les lluminàries actuals de vapor de sodi, d’una potència de 250W, per d’altres tipus LED de 80W. El pressupost d’execució d’aquesta actuació és de 14.800 euros.