Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova noves cartes de servei i actualitza la resta Amb aquestes, la ciutadania disposa ja de 23 cartes de servei https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament aprova noves cartes de servei i actualitza la resta

Amb aquestes, la ciutadania disposa ja de 23 cartes de servei

Les Cartes es poden consultar a les Seu electrònica (Foto: Ajuntament).
Les Cartes es poden consultar a les Seu electrònica (Foto: Ajuntament)

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat 5 noves Cartes de Servei al seu catàleg que compta amb una vintena d’aquests documents. Es tracta d’elements que descriuen els serveis que presta l'administració, els compromisos de qualitat en relació amb les persones usuàries així com les condicions d'accés, els mecanismes de contacte i participació. Els nous documents aprovats al ple municipal de gener tenen a veure amb els serveis d’Alcaldia i Protocol, Benestar Animal, Habitatge, Protecció Civil i Civisme.

L’Ajuntament es va dotar d’aquestes cartes al 2020 en compliment de la Llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern. L’any 2020, però, la Generalitat aprova la Llei 5/2020, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l’impost sobre les instal·lacions que modifica alguns punts de la llei del 2014.

Per aquest motiu, s’han actualitzat les diferents cartes de serveis ja aprovades.