Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova inicialment el projecte que preveu instal·lar càmeres de videovigilància a Les Torres Les 16 unitats es col·locaran a l’aparcament del Rubí forma i a les places Pearson, Nova Estació i Constitució per dissuadir actes vandàlics i delictius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament aprova inicialment el projecte que preveu instal·lar càmeres de videovigilància a Les Torres

Les 16 unitats es col·locaran a l’aparcament del Rubí forma i a les places Pearson, Nova Estació i Constitució per dissuadir actes vandàlics i delictius

La pl. Pearson i la pl. Nova Estació són dos dels espais on es col•locaran càmeres de videovigilància (foto: Ajuntament de Rubí).
La pl. Pearson i la pl. Nova Estació són dos dels espais on es col•locaran càmeres de videovigilància (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí vol ampliar el sistema de videovigilància del municipi gràcies a la instal·lació de noves càmeres al barri de Les Torres. La finalitat d’aquesta iniciativa és dissuadir els actes vandàlics i altres fets delictius per tal d’incrementar la seguretat pública, en resposta a la demanda de la ciutadania i del sector comercial de la zona.

A principis de novembre de 2021, el Consistori va formalitzar l’encàrrec per a la redacció d’aquest projecte, que contempla l’execució i la implantació d’un sistema de videovigilància mitjançant la instal·lació de càmeres a diferents emplaçaments del barri de Les Torres. Concretament, aquests dispositius s’ubicaran a l’aparcament del Rubí Forma, a la pl. Constitució, a la pl. Pearson i a la pl. Nova Estació.

El projecte, que defineix les actuacions tècniques necessàries per a la instal·lació d’un total de 16 noves càmeres de videovigilància a Les Torres, compta amb un pressupost de licitació de 228.609,50 euros i preveu un termini d’execució aproximat de dos mesos.

Recentment s’ha fet l’aprovació inicial del projecte i és previst que es pugui licitar durant el primer trimestre de 2023.

Objectius de Desenvolupament sostenible