Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jere i Marlon completen el cartell del festival RRandom El cantant rubinenc i el grup de pop-rock asturià actuaran a l’Escardívol les nits del 30 de juny i l’1 de juliol respectivament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jere i Marlon completen el cartell del festival RRandom

El cantant rubinenc i el grup de pop-rock asturià actuaran a l’Escardívol les nits del 30 de juny i l’1 de juliol respectivament

Marlon ja van passar per Rubí el passat mes d’abril, dins el festival LOS40 Primavera Pop.
Marlon ja van passar per Rubí el passat mes d’abril, dins el festival LOS40 Primavera Pop

El festival RRandom ha tancat el seu cartell per a aquest 2023 amb dos últims noms: Jere i Marlon, que actuaran a l’escenari gran de l’Escardívol.

El rubinenc Jere és un popular cantautor amb filosofia de banda pop-rock. La seva música és una barreja de gèneres que beu de les seves arrels familiars ─Andalusia i Extremadura─ i de les experiències personals. L’any passat, va publicar el seu quart àlbum d’estudi, Guernica, després d’un llarg silenci de set anys. La producció d’aquest treball la signa Micky Fortexa, un dels productors més importants del país, guardonat amb un Grammy llatí per La Flaca de Jarabe de Palo.

Jere actuarà a l’Escardívol la nit del divendres 30 de juny a les 23 h, just abans de Mala Rodríguez.

L’altra incorporació al RRandom és Marlon, una banda de pop-rock asturiana que s’ha convertit en tot un referent al país. El grup està immers en la gira Tour amores de esos 2023, en què desgranen els seus grans èxits acompanyats dels avanços del seu nou treball.

Marlon repetiran visita a Rubí després que, el passat mes d’abril, actuessin al mateix Escardívol en el marc de LOS40 Primavera Pop. El seu concert tindrà lloc la nit del dissabte 1 de juliol a les 2 h, després de l’actuació de Bustamante.

La programació completa del RRandom es pot consultar a www.rubi.cat/rrandom.