Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja tens disponible la geolocalització dels col·legis electorals La web municipal ha incorporat una eina més de consulta que mostra el col·legi i mesa electoral assignats i la millor ruta per arribar-hi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja tens disponible la geolocalització dels col·legis electorals

La web municipal ha incorporat una eina més de consulta que mostra el col·legi i mesa electoral assignats i la millor ruta per arribar-hi

Captura de la pàgina que ofreix l'eina.
Captura de la pàgina que ofreix l'eina

La web de l’Ajuntament, Rubi.cat, ofereix la possibilitat de consultar i geolocalitzar la mesa i col·legi electoral assignats als ciutadans i ciutadanes amb dret a vot. Es tracta d’una eina on la persona usuària pot consultar on ha de anar a votar, des de el mateix mapa fent clic sobre la seva adreça o bé amb el cercador  indicant la seva adreça o introduint el número del Document Nacional d’Identitat (DNI) i l’any de naixement.

A aquesta informació, enguany s’hi afegeix la possibilitat obtenir l’itinerari per arribar-hi. Per fer-ho, cal clicar a l’enllaç vinculat a la informació relativa al col·legi electoral que redirigeix al desplegable de l’aplicació Google Maps.

Aquesta utilitat es troba a l’apartat d’eleccions de la web municipal, s'ha accedeix a través del botó ‘On em toca votar?’.

Aquesta aplicació juntament amb el XatBot i la consulta des de la mateixa pàgina de la web municipal, informa dels col·legis electorals distribuïts per tot el territori de Rubí, els quals es poden consultar per tal d’exercir el dret de sufragi actiu en les properes eleccions municipals del 28 de maig.