Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja s’han designat els i les membres de les meses per a les eleccions al Parlament Europeu 57.180 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a elegir la nova composició de la institució europea el 9 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja s’han designat els i les membres de les meses per a les eleccions al Parlament Europeu

57.180 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a elegir la nova composició de la institució europea el 9 de juny

El sorteig ha tingut lloc a la sala de plens (Foto: Ajuntament de Rubí).
El sorteig ha tingut lloc a la sala de plens (Foto: Ajuntament de Rubí)

Les persones que integraran les meses electorals de les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny han estat elegides aquest dimarts. El sorteig de designació ha tingut lloc en el marc d’un ple municipal extraordinari.

L’Ajuntament ja ha començat a notificar els nomenaments a les persones escollides. Juntament amb la notificació, se’ls lliurarà un full amb preguntes freqüents, un manual i enllaç per poder descarregar-se’l,  on s’explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

Les persones que ho desitgin també poden comprovar si han estat escollides com a integrants d’alguna mesa a través d'aquest enllaç o bé del XatBot, l’eina de consulta i suport als tràmits municipals disponible a la Seu Electrònica, a la part inferior dreta de la pàgina, o a través dels serveis de missatgeria mòbil WhatsApp (623 196 219) i Telegram (compte d'usuari: SuportRubi_Bot). El XatBot permet saber de manera immediata si s’ha estat designat/da membre de mesa i també el lloc de votació (col·legi, secció i mesa). Per fer-lo servir només cal saludar i fer la consulta.

La ciutadania que per algun motiu no pugui exercir la responsabilitat que se li ha designat haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de Zona de Terrassa en els set dies posteriors a la notificació.