Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja estan obertes les inscripcions als casals d’estiu Les activitats, organitzades per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de les escoles públiques, estan dirigides a infants de 3 a 12 anys i tenen lloc de 9 a 14 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja estan obertes les inscripcions als casals d’estiu

Les activitats, organitzades per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de les escoles públiques, estan dirigides a infants de 3 a 12 anys i tenen lloc de 9 a 14 h

Festa de cloenda d'una edició anterior dels casals d'estiu.
Festa de cloenda d'una edició anterior dels casals d'estiu

Les famílies ja poden formalitzar des d’aquest dilluns les inscripcions als casals d’estiu que organitzen les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de les escoles públiques de la ciutat. Les places es podran demanar fins a aquest divendres 10 de juny a les instal·lacions dels centres educatius.

Els casals estan programats del 4 al 29 de juliol de 9 a 14 h però hi ha la possibilitat de contractar el servei de bon dia, que s’ofereix de 8 a 9 h, i també el servei de menjador, de 14 a 15.30 h. A més, alguns dels centres també programen activitats a la tarda. 

Les places per als casals tenen un preu de 40 euros per setmana. Si la inscripció es fa fora de termini, aquest preu s’eleva fins als 50 euros. Els serveis de menjador i de tarda no s’inclouen en aquesta tarifa. Els infants de famílies nombroses o monoparentals i les famílies que inscriguin més d’un fill obtindran un descompte del 15%.

Tota la informació sobre l’oferta de casals d’estiu es pot trobar a l’apartat d’Educació del web municipal.