Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja està en marxa el procés per seleccionar vuit nous agents de Policia Local 160 aspirants han participat a la prova de coneixements generals i específics que ha tingut lloc aquest dimecres al pavelló de La Llana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja està en marxa el procés per seleccionar vuit nous agents de Policia Local

160 aspirants han participat a la prova de coneixements generals i específics que ha tingut lloc aquest dimecres al pavelló de La Llana

Les proves han tingut lloc al pavelló de La Llana (Foto: Ajuntament).
Les proves han tingut lloc al pavelló de La Llana (Foto: Ajuntament)

Les proves d’accés al cos de Policia Local de Rubí han arrencat aquest dimecres amb la celebració de l'examen de coneixements generals i específics. 242 persones estaven convocades al pavelló de la Llana per participar al procés selectiu de les que, finalment, 160 hi han participat.

Aquest és la primera fase del procés de selecció per ocupar les 8 places vacants al cos municipal. El següent pas és la prova d’aptitud física, que serà el 2 de novembre, i qui les superi s’haurà de sotmetre a l’avaluació psicotècnica, que tindrà lloc el 8 de novembre. Després d’aquests exàmens, les persones que continuïn endavant hauran de realitzar entrevistes de competències , el dies 18 i 22 de novembre. A continuació, els candidats que no hagin acreditat el nivell de català B2 hauran de fer la prova corresponent i després es convocarà als candidats i candidates amb millor puntuació per passar el reconeixement mèdic.

De tot aquest procés, les 8 persones seleccionades seran nomenats funcionaris en pràctiques i accediran a  fer el curs de formació bàsica a l’escola de Policia de Catalunya, que s’allarga de gener a agost de l’any vinent. A partir d’aquí, caldrà que superin un període pràctiques de 12 mesos al municipi.

Properament, s’obrirà el procés de selecció per a 4 agents més de la Policia Local.