Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot reservar plaça per assistir a la nova edició del festival “Addictes al microteatre” La proposta de Rubí Jove i els grups de teatre juvenils tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es pot reservar plaça per assistir a la nova edició del festival “Addictes al microteatre”

La proposta de Rubí Jove i els grups de teatre juvenils tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig

3a edició del festival, celebrada al desembre (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
3a edició del festival, celebrada al desembre (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

La 4a edició del festival Addictes al microteatre, impulsat per Rubí Jove i els grups de teatre juvenils de la ciutat, tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig a l’Espai Jove Torre Bassas. Les persones interessades a assistir-hi com a públic ja poden reservar la seva plaça gratuïtament a través del web de Rubí Jove.

La proposta arriba enguany sota el títol Amor, ja que totes les obres programades s’inspiren en aquest tema universal, capaç de produir històries ensucrades però també doloroses i salvatges.

Les representacions es faran dissabte i diumenge a les 18.30 i les 20 h. El primer dia es podran veure els muntatges Clic, de Fora del paper; Això no és una peça breu de teatre (sobre l’amor i la justícia), de Fata Morgana; Lo que nunca te dije, de Microexplicarte; i Almas en espera, de l’Escola Memory. Diumenge, les obres representades seran Call me Burroughs, de Tiamat Teatre; Infectados, d’Ojo Peligro; Lo que no debí decirte en nuestra primera cita, d’Escena 13; i Obrint portes, de Parapapà.

Prop de 200 persones van passar al desembre per l’última edició del festival jove de microteatre, en aquella ocasió dedicat a les lluites socials. La proposta va donar signes de consolidació amb un increment de companyies participants i la conseqüent ampliació de les obres.

Addictes al microteatre va néixer el 2017 amb l’objectiu de donar visibilitat a la feina que desenvolupen els grups de teatre juvenils de la ciutat. El festival manté el format habitual de representacions simultànies a diferents espais de la Torre Bassas, pels quals circula el públic dividit en petits grups.