Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot reservar plaça per a les representacions de “Retorn al microteatre” L’activitat, que tindrà lloc el 21 d’abril, forma part de la programació que ha preparat Rubí Jove amb motiu de la diada de Sant Jordi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es pot reservar plaça per a les representacions de “Retorn al microteatre”

L’activitat, que tindrà lloc el 21 d’abril, forma part de la programació que ha preparat Rubí Jove amb motiu de la diada de Sant Jordi

Una de les representacions de l’edició anterior (foto: Rubí Jove).
Una de les representacions de l’edició anterior (foto: Rubí Jove)

Rubí Jove celebrarà la diada de Sant Jordi amb diverses activitats que tindran lloc del 21 al 23 d’abril. Entre aquestes destaquen la proposta cultural Retorn al microteatre, que sota aquest nou títol intentarà reeditar l’èxit de la passada edició, i la primera Poetry Jam de l’Espai Jove Torre Bassas, organitzada en col·laboració amb l’entitat La SoniK.

El dissabte 21 d’abril, l’equipament juvenil del carrer Sabadell acollirà cinc obres inèdites de curta durada sobre els viatges en el temps o les etapes de la història: Silla al pasado de Deku Producciones, La huella del silencio d’Escena 13, Peça breu de teatre i sense títol I de Fata Morgana, Cómo (ex)plicarte de Microexplicarte, i El número d’Ensemble. Les representacions es faran simultàniament en cinc espais diferents de la Torre Bassas, pels quals anirà rotant el públic en grups de 12. En total s’han programat tres passis ─a les 18, les 19.30 i les 21 h─ per als quals ja es pot reservar plaça a través del web de Rubí Jove.

A banda dels grups de teatre mencionats, Retorn al microteatre comptarà amb la participació del col·lectiu artístic SiArt, que decorarà l’Espai Jove Torre Bassas inspirant-se en la temàtica del pas del temps i de la nostra petjada al món.

Per al diumenge 22 d’abril, l’Espai Jove Torre Bassas ha preparat la seva primera Poetry Jam amb la col·laboració de l’entitat musical La SoniK. La proposta s’iniciarà a les 17 h amb l’actuació del grup musical Arboledas i seguirà a les 18 h amb una competició de poemes, durant la qual les persones participants hauran de recitar dues composicions inèdites, de temàtica lliure i d’una durada màxima de 5 minuts. Els tres millors rapsodes, escollits per un jurat, tancaran la jornada recitant un últim poema.

Els interessats a participar a la Poetry Jam han de fer la inscripció entre l’1 i el 19 d’abril adreçant un correu a .

En el marc d’aquesta activitat, el col·lectiu Obre els ulls presentarà el número de primavera de la seva revista, que inclou articles escrits per diferents artistes rubinencs de totes les disciplines, així com una entrevista a un jove creador de la ciutat. També hi haurà música a càrrec del DJ Hariatz.

Les activitats programades per Rubí Jove amb motiu de Sant Jordi es completen amb dos tallers de confecció de roses i d’escriptura creativa al rap que tindran lloc el dilluns 23 d’abril a partir de les 18 h.