Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot consultar el cens provisional a les eleccions al Parlament de Catalunya La ciutadania ja pot revisar la seva informació censal i té fins el 4 de gener per reclamar algun canvi, si s’escau https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es pot consultar el cens provisional a les eleccions al Parlament de Catalunya

La ciutadania ja pot revisar la seva informació censal i té fins el 4 de gener per reclamar algun canvi, si s’escau

Les eleccions seran el 14 de febrer (Foto: Ajuntament/ Localpres).
Les eleccions seran el 14 de febrer (Foto: Ajuntament/ Localpres)

Els rubinencs i rubinenques ja poden consultar la seva informació al cens electoral i, en cas que sigui necessari, demanar alguna modificació. Pel que fa les reclamacions, en cas que la informació no sigui correcta, s’han de tramitar entre el  28 de desembre al 4 de gener, ambdós inclosos, de forma presencial a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). 

La informació està disponible a l’apartat d’eleccions de la web municipal.

En aquesta ocasió, s’ha ampliat el nombre de meses que passen a ser 89, quatre més que en anteriors convocatòries. Aquest canvi respon a  la necessitat d’alleugerir el nombre d’electors en alguns col·legis electorals. Els rubinencs i rubinenques poden consultar quin és el seu col·legi i mesa electoral aquí.

El sorteig per conèixer les persones que hauran de formar part de les meses electorals tindrà lloc el 19 de gener, en ple extraordinari

Durant la cita electoral, caldrà estar atent a les mesures per fer front a la Covid com respectar la distància de seguretat, dur mascareta i rentar-se les mans de manera continuada. Consulta tota la informació al respecte.