Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a la pràctica esportiva Els ajuts estan destinats a infants i joves que practiquin esport federat, activitats esportives d’inclusió o extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a la pràctica esportiva

Els ajuts estan destinats a infants i joves que practiquin esport federat, activitats esportives d’inclusió o extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars

Els ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els rubinencs i les rubinenquesja poden sol·licitar les subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les activitats esportives d’inclusió i les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars corresponents a la temporada 2023-2024. Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de famílies d’alumnes de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

L’Ajuntament estableix un topall de 525 € de subvenció per sol·licitud, amb l’objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines. A la convocatòria s’especifiquen els diferents conceptes subvencionables: les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva ─aquestes últimes subvencionables fins a un màxim de 125 €. Els ajuts d’aquesta temporada estan dotats amb 120.000 €.

La concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar. La quantia concreta dependrà d’un sistema de gradació. En funció del nivell de renda, s’establirà el percentatge d’ajut que li correspondrà a la família sol·licitant. En el cas de les activitats d’inclusió, els percentatges de la subvenció s’incrementen un 5% en cada tram.

El termini per presentar les sol·licituds serà del 8 d’abril fins al 26 d’abril, els dos inclosos. Les famílies poden formalitzar la demanda a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

A més, s’ha  habilitat un punt de suport presencial al tràmit telemàtic en els següents dies i horaris següents a l’edifici Rubí Forma:

  • Dies 8, 9, 11, 12, 15, 19, 22 i 23 d’abril de 2024 – De 10h a 14h i de 16h a 20h
  • Dia 16 d’abril de 2024 – De 10h a 14h
  • Dies 10, 17 i 18 d’abril de 2024 – De 16h a 20h

Excepcionalment, si no és possible presentar la sol·licituds per aquests mitjans, es podrà presentar de forma presencial a l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

A la darrera convocatòria de les subvencions a la pràctica esportiva, es van concedir 434 ajuts per un valor total de 119.916,08 €. La partida destinada per l’Ajuntament es va complementar amb l’aportació de la Diputació de Barcelona.

Objectius de Desenvolupament sostenible