Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es coneixen les 19 propostes finalistes als pressupostos participatius 2020 La fase de votacions s’obrirà dimarts 1 d’octubre i els veïns i veïnes majors de 16 estan convocats a escollir les propostes que considerin més interessants per a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es coneixen les 19 propostes finalistes als pressupostos participatius 2020

La fase de votacions s’obrirà dimarts 1 d’octubre i els veïns i veïnes majors de 16 estan convocats a escollir les propostes que considerin més interessants per a la ciutat

Els pressupostos participatius entren en fase decisiva.
Els pressupostos participatius entren en fase decisiva

Els pressupostos participatius 2020 segueixen avançant i la setmana vinent, dimarts, s’enceta la fase decisiva per escollir quines inversions es duran a terme. Després de l’anàlisi tècnica pertinent, 19 propostes han passat el tall. A partir de dimarts i a través de la plataforma Rubí Participa, els rubinencs i rubinenques majors de 16 anys estan convocats a donar el seu suport a les propostes que considerin més adients per al municipi. El període de votacions s’allargarà tot el mes d’octubre.

A la plataforma, s’hi han recollit un total de 59 propostes ciutadanes. Aquestes han estat analitzades des d’un punt de vista tècnic i econòmic i s’han descartat les que no encaixaven en el concepte d’inversió o bé superaven el topall econòmic. A més, altres propostes han estat apartades del procés ja que estan compreses en futurs projectes municipals. En aquest procés també s’ha optat per agrupar propostes amb objectius o temàtiques similars.

En aquesta ocasió, s’ha optat per suprimir la fase de priorització ja que no s’ha arribat al mínim de propostes validades, que era de 25. Així doncs, les propostes acceptades passen directament a la fase de votació perquè la ciutadania triï les que consideri més adients per millorar la ciutat.

Per tant, l’1 d’octubre s’obrirà la fase de votacions de propostes on hi estan convocats tots els rubinencs i rubinenques majors de 16 anys a través de la plataforma Participa Rubí.