Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Infants i adolescents treballen el desenvolupament de Rubí El Consell d’Infància i Adolescència celebrat aquest dijous ha dedicat la sessió a descobrir el POUM i el projecte de transformació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Infants i adolescents treballen el desenvolupament de Rubí

El Consell d’Infància i Adolescència celebrat aquest dijous ha dedicat la sessió a descobrir el POUM i el projecte de transformació

La sessió ha tingut lloc al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí).
La sessió ha tingut lloc al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí)

El Consell de la Infància i l’Adolescència de Rubí s’ha reunit aquest dijous per tractar els projectes de desenvolupament de la ciutat. La sessió, que ha tingut lloc al Rubí Forma, ha tractat el POUM i el projecte de transformació de l’avinguda de l’Estaut, del Parc de ca n’Oriol així com així com l’accés al futur Hospital Vicente Ferrer.

Ha estat una sessió pedagògica on tècnics municipals implicats en aquests projectes  han explicat als i les membres del consell com es treballa el disseny de la ciutat. S’han tractat els diferents aspectes que es tenen en compte a l’hora de transformar l’espai públic com la sostenibilitat, l’accessibilitat i la convivència , entre d’altres.

De la seva banda, l’òrgan consultiu ha fet propostes que aporten la mirada d’una part important de la ciutadania.  

A partir de les explicacions, aquestes qüestions s’han tractat en dues dinàmiques. El Consell d’adolescència, de 12 a 14 anys, s’ha centrat en el POUM i ha simulat el disseny d’una ciutat ideal. A partir d’una maqueta, havien de col·locar i decidir elements d’urbanització, justificar-los i consensuar en grup la disposició de zones verdes, edificis i carrers, entre d’altres elements que conformen un municipi.

De la seva banda, El Consell de la infància, de 6 a 12 anys, ha treballat per grups els objectius i millores del projecte que transformarà l’Avinguda Estatut i el parc de Ca n’Oriol, així com l’accés al futur Hospital Vicente Ferrer.

Objectius de Desenvolupament sostenible