Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Font del Ferro destina una nova brigada a la neteja i manteniment dels polígons La societat municipal ha ampliat el personal del CET Forestal i de Zones Verdes amb la contractació de tres peons amb discapacitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Font del Ferro destina una nova brigada a la neteja i manteniment dels polígons

La societat municipal ha ampliat el personal del CET Forestal i de Zones Verdes amb la contractació de tres peons amb discapacitat

La nova brigada, treballant en un PAE (foto: Ajuntament de Rubí).
La nova brigada, treballant en un PAE (foto: Ajuntament de Rubí)

La societat municipal Font del Ferro ha posat en marxa una nova brigada de neteja i manteniment dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE). L’equip, integrat per tres persones amb discapacitat intel·lectual i el tècnic que les coordina, forma part del Centre Especial de Treball (CET) Forestal i de Zones Verdes.  

Els peons contractats per a aquesta brigada se sumen als altres cinc que ja treballaven en tasques de neteja i manteniment de zones verdes del municipi, tant enjardinades com forestals. “Amb la creació d’aquest nou equip de treballadors i treballadores, Font del Ferro segueix reforçant la seva tasca d’integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional però, alhora, s’obre a la ciutat i desenvolupa una feina de gran valor afegit, com és en aquest cas el manteniment dels polígons”, ha destacat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

El CET Forestal i de Zones Verdes, on s’integra la nova brigada, es va posar en marxa el 2016 amb l’objectiu de diversificar la línia empresarial de Font del Ferro, proporcionar feina indefinida a persones amb discapacitat intel·lectual i trencar estigmes sobre la seva capacitat de treball. Aquest equip, format actualment per vuit treballadors i treballadores amb diversitat intel·lectual i quatre monitors industrials, va començar ocupant-se de la neteja i manteniment de zones verdes, forestals i jardineres municipals i, progressivament, ha anat assumint també encàrrecs privats. La seva tasca s’ha vist reforçada aquest 2019 gràcies al reconeixement de Font del Ferro com a mitjà propi personificat de l’Ajuntament de Rubí.