Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins al 10 de novembre es poden consultar les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya Les dades es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fins al 10 de novembre es poden consultar les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya

Les dades es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre

Les llistes es poden consultar a l'OAC Centre (foto: Lídia Larrosa).
Les llistes es poden consultar a l'OAC Centre (foto: Lídia Larrosa)

Des d’aquest divendres 3 de novembre, els rubinencs i rubinenques poden consultar les llistes del cens electoral de cara als propers comicis al Parlament de Catalunya, per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada. El proper divendres, 10 de novembre, serà l’últim dia per poder corroborar les dades, que es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17).

Els rubinencs que ho desitgin també poden comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions ─disponible per dispositius Android (Google Play) i IOS (Apple Store)─ on també podran veure quin és el seu col·legi electoral.

En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

Els propers comicis al Parlament de Catalunya tindran lloc el dijous 21 de desembre de 2017.