Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund de la Fira de la cervesa artesana i el formatge en la seva nova ubicació El trasllat a la rambla del Ferrocarril ha permès multiplicar les activitats i ha afavorit l’afluència de visitants, que han exhaurit tots els gots a la venda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit rotund de la Fira de la cervesa artesana i el formatge en la seva nova ubicació

El trasllat a la rambla del Ferrocarril ha permès multiplicar les activitats i ha afavorit l’afluència de visitants, que han exhaurit tots els gots a la venda

La rambla del Ferrocarril s’ha convertit en un veritable punt de trobada (foto: Localpres).
La rambla del Ferrocarril s’ha convertit en un veritable punt de trobada (foto: Localpres)

La ciutadania rubinenca ha acollit amb entusiasme la tercera edició de la Fira de la cervesa artesana i el formatge, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la rambla del Ferrocarril. El canvi d’ubicació de l’esdeveniment, que en anys anteriors s’havia celebrat a la plaça del Doctor Guardiet, s’ha traduït en una major oferta d’activitats i en un notable creixement del nombre de visitants.

Un bon indicatiu de l’èxit de la fira és el fet que s’hagin exhaurit els 2.600 gots a la venda, fins i tot tenint en compte que moltes persones hi han acudit amb els exemplars d’edicions anteriors.

Al voltant d’una quarantena de parades s’han donat cita a rambla del Ferrocarril, entre les quals hi havia 18 productors de cervesa artesana, 13 fabricants de formatges i 7 estands de productes alimentaris complementaris. A més, com a novetat, la proposta ha comptat amb la participació de diversos food trucks.

Les activitats de dinamització han estat l’altre gran atractiu de la fira. Als tradicionals tasts i maridatges, s’ha unit una àmplia diversitat de propostes familiars que han trobat en la rambla del Ferrocarril un espai idoni. Entre les activitats programades, i que han pogut créixer gràcies al canvi de lloc, han destacat les actuacions musicals a càrrec, entre d’altres, dels rubinencs Sergi Estella i Roger Margarit. L’única nota negativa en aquest sentit ha estat la suspensió dels concerts de dissabte a la nit com a conseqüència de la pluja.

Una altra proposta que ha recollit un gran èxit durant la fira ha estat el nou concurs de fotografia a través d’Instagram, que ha premiat la millor imatge de l’esdeveniment amb un lot de cerveses artesanes i formatges.

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de públic d’aquesta tercera edició i, molt especialment, per com ha funcionat la nova ubicació. “Ha estat un encert el trasllat a la rambla, ja que ens ha permès fer créixer l’activitat però també generar un espai de trobada més relaxat i agradable per als visitants. L’època de l’any i el bon temps també han afavorit l’èxit d’aquesta proposta, que de ben segur seguirà creixent i atraient noves persones en properes edicions”, ha valorat el regidor.

La Fira de la cervesa artesana i el formatge, organitzada per l’Ajuntament, té com a objectiu promocionar el producte làctic i cerveser de proximitat i de qualitat mitjançant una acurada selecció de productors i propostes de dinamització adreçades a tota la família. 

Imatges relacionades

L'alcaldessa, durant la jornada inaugural de la fira (foto: Localpres)
L'alcaldessa, durant la jornada inaugural de la fira (foto: Localpres)
La música també ha format part de la fira (foto: Localpres)
La música també ha format part de la fira (foto: Localpres)
Els nens han pogut munyir una vaca fictícia (foto: Localpres)
Els nens han pogut munyir una vaca fictícia (foto: Localpres)
Els infants han pogut gaudir de diverses activitats (foto: Localpres)
Els infants han pogut gaudir de diverses activitats (foto: Localpres)