Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit d’afluència i vendes de la 4a edició de la Fira del Vi Més de 5.000 persones han visitat aquest cap de setmana el Celler per assistir als actes de la Fira del Vi on s’han venut més de 2.100 copes i més de 12.000 tiquets dels 10 productors que han participat a la iniciativa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Èxit d’afluència i vendes de la 4a edició de la Fira del Vi

Més de 5.000 persones han visitat aquest cap de setmana el Celler per assistir als actes de la Fira del Vi on s’han venut més de 2.100 copes i més de 12.000 tiquets dels 10 productors que han participat a la iniciativa

Ana María Martínez, amb els impulsors dels Premis Vinari (Foto: Localpres).
Ana María Martínez, amb els impulsors dels Premis Vinari (Foto: Localpres)

5.000 visitants, 2.100 copes venudes i prop de 12.000 tiquets són les xifres que ha deixat la 4a Fira del Vi celebrada aquest cap de setmana a Rubí. El Celler ha estat, novament, l’escenari on s’han instal·lat els deu cellers que han ofert les propostes guanyadores dels Premis Vinari. Els paradistes del Mercat Municipal, que un any més s’han sumat a la proposta, han venut 8.190 tapes i 950 refrescos.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha estat l’encarregada d’encetar la fira dissabte. Segons Martínez, “aquestes xifres mostren com una proposta relativament nova s’ha convertit en una cita important en el calendari dels rubinencs i dels amants del bon vi”.

L’editor del Vadevi.cat, Salvador Cot, ha posat de relleu durant la inauguració l’entorn on se celebra la fira: “Aquesta catedral del vi està entre els millors cellers modernistes de Catalunya i per a nosaltres és un privilegi poder-hi venir un any més per a celebrar la festa dels millors vins de l'any”.

De la seva banda, el Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, ha agraït a l’Ajuntament que obri les portes als Premis Vinari i que es permeti “donar a conèixer l’excel·lència de vins catalans”.

Diumenge al migdia s’havien exhaurit les existències de copes tot i que enguany l’estoc s’ha augmentat un 20% respecte l’edició anterior.