Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen les obres de l’enllaç entre l’AP7 i l’A2 L’alcaldessa, Ana María Martínez, considera una gran notícia aquest anunci i entén que serà un gran benefici per a la ciutadania i el teixit econòmic del municipi i l’entorn https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es reprenen les obres de l’enllaç entre l’AP7 i l’A2

L’alcaldessa, Ana María Martínez, considera una gran notícia aquest anunci i entén que serà un gran benefici per a la ciutadania i el teixit econòmic del municipi i l’entorn

El regidor Juan López ha assistit a la trobada (Foto: Ajuntament).
El regidor Juan López ha assistit a la trobada (Foto: Ajuntament)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, celebra la represa dels treballs de construcció de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7.  L’anunci l’ha fet aquest dimarts al matí la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, durant la trobada que ha mantingut amb representants dels municipis propers a la infraestructura, entre ells el regidor d’Obra Pública de Rubí, Juan López.

La representant del govern de l’Estat ha explicat que les treballs es reiniciaran de manera immediata i que es preveu que l’obra estigui enllestida en 19 mesos.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, s’ha referit a aquest anunci com “una gran notícia per a la ciutat i per als rubinencs i rubinenques” i ha celebrat que el govern de l’Estat tiri endavant la finalització d’aquestes obres “tan llargament demanades pels municipis del voltant”.

La primera edil ha dit que “un cop les obres estiguin acabades tindran un impacte molt important tant per a la ciutadania com per a l’activitat econòmica de la ciutat de Rubí, ja que representa un accés més directe i ràpid per a les persones i per al transport terrestre de mercaderies, a més de millorar una via d’entrada a la nodrida xarxa de carreteres que envolten la nostra ciutat”. L’alcaldessa també confia que, de retruc, la finalització d’aquestes obres “permeti reduir el trànsit de vehicles per la C-1413 i això millori la mobilitat dels polígons situats al sud de la ciutat”.

Per últim, l’alcaldessa ha agraït al govern de l’Estat i especialment de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, “que s’hagi reconsiderat la possibilitat de reactivar unes obres tan importants per a Rubi i per al conjunt de la comarca”.

L'enllaç estalviarà fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals als 40.000 vehicles que calcula que hi passen el Ministeri.