Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen les activitats de l’Estiu Jove amb un campionat de “League of Legends” Els joves interessats a participar en aquesta competició s’hi poden inscriure a partir d’aquest divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es reprenen les activitats de l’Estiu Jove amb un campionat de “League of Legends”

Els joves interessats a participar en aquesta competició s’hi poden inscriure a partir d’aquest divendres

“League of Legends” és un videojoc en línia molt popular entre els joves.
“League of Legends” és un videojoc en línia molt popular entre els joves

Les activitats de l’Estiu Jove es reprenen el proper dilluns 5 de setembre coincidint amb la reobertura de l’Espai Jove Torre Bassas. Una de les propostes més atractives per a aquest mes de setembre és un campionat de League of Legends (LoL) que tindrà lloc els dies 7 i 8 de setembre a partir de les 17 h.

League of Legends és un videojoc en línia que combina l’estratègia amb elements propis dels jocs de rol. Inspirat en l’univers fantàstic de Warcraft, es tracta d’una de les produccions més populars entre els joves, amb milions de jugadors simultanis arreu del món.

El campionat organitzat per l’Espai Jove Torre Bassas comptarà amb la participació d’un màxim de vuit equips de cinc persones cadascun, que seran admesos per rigorós ordre d’inscripció. Els jugadors hauran de tenir entre 12 i 29 anys; en cas que es tracti de menors, hauran d’aportar una autorització signada per algun dels seus progenitors.

La inscripció es pot formalitzar des d’aquest divendres emplenant el formulari disponible al web de Rubí Jove. Des d’aquesta mateixa pàgina, es pot descarregar l’autorització per als participants menors d’edat.

Altres propostes de l’Estiu Jove
Un dels principals eixos de la programació de l’Estiu Jove durant aquest mes de setembre seran els tallers monogràfics, que es repetiran després del parèntesi de l’agost. Les sessions d’autodefensa per a noies, disseny de tatuatges, cuina d’estiu, tatuatges de henna i skate tornaran a posar-se en marxa a partir d’aquest dilluns.

El 9 de setembre hi ha prevista també una festa a la Torre Bassas prèvia a la segona edició del Peacock Rubí Art Festival, que tindrà lloc entre el 16 de setembre i el 9 d’octubre al Celler.

Una altra part important de la programació de l’Estiu Jove 2016 està conformada per tot un seguit d’activitats puntuals, moltes de les quals han estat suggerides pels propis usuaris de la Torre Bassas. Entre aquestes activitats, hi ha una excursió organitzada amb la col·laboració de Rubí d’Arrel i Ecobòdum per conèixer l’entorn de Rubí, que es tornarà a fer el 15 de setembre i que requereix d’inscripció prèvia. També es reprenen després de l’agost les sessions d'Atún con jam (16, 23 i 30 de setembre), el Playstation/Art (6 i 27 de setembre) i el campionat de ping-pong (11 i 25 de setembre). En aquest cas, les propostes estan obertes a tothom sense necessitat de cap tràmit previ.

La programació de l’Estiu Jove finalitzarà amb una setmana dedicada a treballar els estereotips i els prejudicis en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat entre el 26 i el 30 de setembre.