Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten quatre candidatures al procés d’elecció del Síndic/a Municipal de Greuges de Rubí Hi haurà una fase de priorització de candidatures per votació ciutadana entre el 5 i el 9 de setembre, a través de la plataforma Participa Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es presenten quatre candidatures al procés d’elecció del Síndic/a Municipal de Greuges de Rubí

Hi haurà una fase de priorització de candidatures per votació ciutadana entre el 5 i el 9 de setembre, a través de la plataforma Participa Rubí

El procés es pot seguir a través de la plataforma Participa Rubí (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El procés es pot seguir a través de la plataforma Participa Rubí (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha rebut quatre projectes de Sindicatura Municipal de Greuges durant el període de 20 dies hàbils per a la presentació de candidatures, entre el 14 de juliol i el dimecres 10 d’agost. Segons l’article 6.3 del Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Rubí (BOPB 06/05/2022), atès que hi ha més d’una candidatura que compleix els requisits, aquestes se sotmetran a votació ciutadana a la plataforma de participació municipal. Entre el 5 i el 9 de setembre, s’obrirà un període per a la priorització de candidatures, en el qual la ciutadania empadronada a Rubí podrà consultar els documents de motivació de cadascuna de les persones que opten al càrrec i donar suport a la que considerin més adient.

Un cop revisades tècnicament les quatre candidatures i prioritzades per part de la ciutadania, les persones que opten a ser Síndic o Síndica de Greuges de Rubí hauran de defensar el seu projecte davant la Junta de Portaveus. Aquest òrgan valorarà les candidatures presentades tenint en compte els criteris d'elegibilitat i incompatibilitats establerts al Reglament, així com el perfil i els coneixements adequats per al desenvolupament de les funcions pròpies del càrrec. També tindrà en compte l’ordre resultant dels vots en la fase de priorització ciutadana.

El desenvolupament del procés es farà a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí i de la plataforma Participa Rubí.

      

Les candidatures

Les quatre persones que han presentat el seu projecte per ocupar la Sindicatura de Greuges de Rubí són:

  • Jordi Díez López: Fundador de l’entitat solidària Activitat Social Rubinenca molt vinculat a la vida col·laborativa i social de la ciutat.
  • Carles Aluju Ferrer: Llicenciat en Periodisme i format en coaching. És el cap de Comunicació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra i ha treballat com a voluntari en projectes de responsabilitat social corporativa.
  • Ingrid Llorens Soriano: Ha treballat com a administrativa, redactora i formadora en l’àmbit de la fotografia. També ha col·laborat i organitzat diferents projectes amb entitats sense ànim de lucre.
  • Maria José Quintana i Ruiz: Va treballar durant deu anys en l’ensenyament de gimnàstica artística i, posteriorment, en telecomunicacions, administració i activitat comercial. Ha col·laborat amb diferents entitats i causes de manera voluntària, entre d’altres l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí.

 

El detall dels seus projectes per a la Sindicatura de Greuges de Rubí es pot consultar a la plataforma Participa Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes