Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda les entrades per als nous espectacles del Teatre Municipal La Sala T de Teatre, Núria Espert, el Mag Lari i Pere Arquillué són alguns dels noms propis que passaran per l’equipament municipal a partir del setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es posen a la venda les entrades per als nous espectacles del Teatre Municipal La Sala

T de Teatre, Núria Espert, el Mag Lari i Pere Arquillué són alguns dels noms propis que passaran per l’equipament municipal a partir del setembre

El Mag Lari torna al Teatre Municipal La Sala amb “Strafalari” (foto: David Ruano).
El Mag Lari torna al Teatre Municipal La Sala amb “Strafalari” (foto: David Ruano)

El Teatre Municipal La Sala ja ha posat a la venda les entrades per als espectacles de la nova temporada, que arrencarà el 23 de setembre. La programació inclou grans noms de l’escena catalana com la companyia T de Teatre, Núria Espert, el Mag Lari i Pere Arquillué.

El 23 de setembre, l’escenari rubinenc rebrà unes habituals de les seves programacions: les actrius de T de Teatre, que interpretaran La dona fantasma, una comèdia delirant i excessiva de Mariano Tenconi Blanco, “una sàtira immoral sobre la moral, una revisió de la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor, al moment en què tot era possible, com al teatre”.

Un altre dels espectacles per al qual ja es pot reservar entrada és l’actuació del Cor de Cambra del Palau de la Música en commemoració del centenari del Cançoner Popular de Catalunya. El 14 d’octubre, 24 cantants i tres instrumentistes interpretaran una selecció dels temes del cançoner que han estat arranjats els últims anys.

El 29 d’octubre, el públic rubinenc es retrobarà amb el Mag Lari. L’artista portarà a La Sala Strafalari, un nou espectacle de màgia carregat de participació i grans il·lusions, i que promet ser més estrafalari que mai.

Ja fa dies que es poden adquirir les entrades per a La isla del aire, l’espectacle amb què la veterana actriu Núria Espert s’acomiadarà dels escenaris. L’obra, escrita per Alejandro Palomas i dirigida per Mario Gas, completa el seu repartiment amb Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Clàudia Benito i Candela Serrat. Es podrà veure l’1 de novembre.

El 25 de novembre es presentarà a Rubí Tot el que passarà a partir d’ara. Es tracta d’una obra de la companyia Teatre Lliure protagonitzada per Nil Cardoner, amb text de Joan Yago i direcció de Glòria Balañà, que aborda la vivència de la malaltia i la mort des dels ulls d’un adolescent.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc és l’espectacle que protagonitzarà Pere Arquillué el 16 de desembre. Es tracta d’un monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets, escrit per Josep Maria Miró i dirigit per Xavier Albertí.

I el 21 de gener arribarà al teatre rubinenc una altre text signat per Joan Yago: Els ocells. La companyia La Calòrica presenta aquesta comèdia esbojarrada que parodia la democràcia en clau de faula. Israel Solà dirigeix la seva posada en escena.

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrelasalarubi.koobin.cat i a la taquilla del teatre, que obre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h (excepte els festius).