Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es poden presentar projectes als Premis a les millors iniciatives comercials fins al 25 de setembre L’Ajuntament reconeixerà amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats el 2015 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/es-poden-presentar-projectes-als-premis-a-les-millors-iniciatives-comercials-fins-al-25-de-setembre/@@images/image/preview

Es poden presentar projectes als Premis a les millors iniciatives comercials fins al 25 de setembre

L’Ajuntament reconeixerà amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats el 2015

Alba Xarcuteries va guanyar un dels premis de l'edició de l'any passat (foto: Localpres).
Alba Xarcuteries va guanyar un dels premis de l'edició de l'any passat (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí manté oberta la convocatòria dels Premis a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats aquest 2015.

L’objectiu dels ajuts és afavorir l’obertura de nous establiments, de manera especial en locals buits, amb activitats atractives que aportin un valor afegit a l’oferta comercial actual i que serveixin per dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat.

Les sol·licituds per optar-hi es podran presentar fins al 25 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre o la de Les Torres─ o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra.

Els guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.

La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També s’hi pot accedir a través del web de Rubí Comerç i de l’apartat de Comerç del web municipal.

L’any passat, els comerços premiats amb aquests ajuts van ser Alba Xarcuteries i Elastic Rubí.