Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea un grup de voluntaris per a la recerca del veí desaparegut a Rubí dissabte passat La Policia Local de Rubí està realitzant tasques de suport i ajuda en la recerca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es crea un grup de voluntaris per a la recerca del veí desaparegut a Rubí dissabte passat

La Policia Local de Rubí està realitzant tasques de suport i ajuda en la recerca

Es crea un grup de voluntaris per a la recerca del veí desaparegut a Rubí dissabte passat.

Un grup d’uns cinquanta voluntaris rastregen des d’aquest divendres al matí la zona compresa entre el Parc de Ca n’Oriol, el camp de golf de Can Sant Joan, el Torrent dels Alous, Can Rosés, Can Tiraries, Can Barata, el cementiri de Sant Cugat del Vallès i Bellaterra a la recerca del veí de Rubí desaparegut el passat dissabte. Tots aquests voluntaris han respost a la crida realitzada per la família, donat que fa gairebé una setmana que no es té cap notícia d’aquest veí del barri de la Serreta. El primer rastreig per la zona ha començat aquest divendres a les 9:30 h del matí fins a les 13 h, i de 16:30 h a 20 h en horari de tarda. El punt de sortida i arribada és el Parc de Ca n’Oriol. En funció del resultat de la recerca, les batudes de voluntaris podrien continuar durant el cap de setmana.

Aquest dijous a la tarda, voluntaris de Protecció Civil de Rubí es van posar en contacte amb tots els interessats a ajudar per conèixer la seva disponibilitat i distribuir-los en franges horàries. Des de l’Ajuntament de Rubí s’ha ofert les infraestructures municipals i, a més de la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local oferirà tasques de suport i ajuda en la recerca del veí de Rubí.

Tots els voluntaris que participen a la recerca s’han de distribuir en franges horàries, han de donar el seu número de telèfon mòbil abans d’iniciar la batuda i a una hora determinada han de tornar tots al punt d’origen. Aquesta organització és imprescindible en recerques multitudinàries com aquesta donat que s’han de rastrejar espais que poden ser inaccessibles, es preveu unes condicions meteorològiques adverses amb temperatures molt elevades i és fàcil desorientar-se.

Per últim, voluntaris de Protecció Civil, ADF i Policia Local de Sant Cugat del Vallès estan col·laborant en la recerca del veí de Rubí en les zones col·lindants amb el nostre terme municipal.