Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats i associacions ciutadanes ja poden sol·licitar les subvencions de 2020 Enguany s’han introduït mesures de flexibilització per a aquells casos en què els projectes o actuacions a subvencionar es vegin afectats per la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Entitats i associacions ciutadanes ja poden sol·licitar les subvencions de 2020

Enguany s’han introduït mesures de flexibilització per a aquells casos en què els projectes o actuacions a subvencionar es vegin afectats per la Covid-19

Actes de la passada festivitat de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Actes de la passada festivitat de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest dimarts, 1 de setembre, l’Ajuntament de Rubí ha obert el termini perquè les entitats i associacions locals puguin sol·licitar subvencions per als seus projectes. Són objecte d’aquests ajuts les actuacions de promoció i dinamització de l’associacionisme ciutadà en els següents àmbits: veïnal, esportiu, cultural d’educació en el temps de lleure, juvenil, socio-sanitari, de sensibilització en matèria de cooperació internacional, d’acció social, de protecció i defensa del medi ambient i del territori, i de protecció i defensa dels animals.

La present convocatòria té com a gran novetat la introducció de tot un seguit de mesures de flexibilització amb les quals es vol facilitar al teixit associatiu el compliment de la finalitat de la concessió en aquells casos en què els projectes, actuacions i activitats objecte de la subvenció es vegin afectats per la Covid-19 o per les mesures establertes per lluitar contra la pandèmia. Així, per exemple, no es considerà incompliment imputable a l’entitat beneficiària l’ajornament o modificació del format de les activitats a causa del coronavirus, sempre i quan s’acrediti degudament.

D’altra banda, s’ha ampliat el termini per presentar les sol·licituds per tal que les entitats tinguin les màximes facilitats a l’hora de fer el tràmit, tant si opten per fer-lo telemàticament a través de la Seu Electrònica ─accedint a la modalitat de subvenció corresponent─ o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Si s’escull fer el tràmit en persona, cal demanar cita prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament o de la mateixa Seu Electrònica. En tots dos casos, les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de setembre.