Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats artístiques locals sumen el seu talent a l’espectacle “Colors de Nadal” Aquest divendres 9 de desembre, el muntatge de llum i música de la plaça de l’Ajuntament comptarà amb la participació de l’Associació de Ball Esportiu The Community Dance Center https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Entitats artístiques locals sumen el seu talent a l’espectacle “Colors de Nadal”

Aquest divendres 9 de desembre, el muntatge de llum i música de la plaça de l’Ajuntament comptarà amb la participació de l’Associació de Ball Esportiu The Community Dance Center

“Colors de Nadal” transforma cada tarda la façana de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
“Colors de Nadal” transforma cada tarda la façana de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

A partir d’aquest divendres, algunes de les funcions de Colors de Nadal comptaran amb la participació d’entitats artístiques locals, que acompanyaran l’espectacle lumínic amb actuacions de música i dansa. D’aquesta manera, l’activitat programada diàriament a la plaça de Pere Aguilera contribuirà a donar visibilitat al talent rubinenc.

Aquestes funcions especials seran en les següents dates:

  • 9 de desembre: Associació de Ball Esportiu (ABE) The Community Dance Center
  • 14 de desembre: Obrador Coral de Rubí
  • 19 de desembre: finalistes del concurs Rubí té talent
  • 22 de desembre: Campanilleros de l’Hermandad Rociera Andaluza de Rubí
  • 26 de desembre: Escola de Ball i Teatre Vuit Temps

L’espectacle Colors de Nadal té lloc cada dia a partir de les 19 h.

      

Colors i molta màgia, fins al 30 de desembre

Des del 26 de novembre i fins al 30 de desembre, la plaça de l’Ajuntament acull el nou espectacle diari Colors de Nadal. Totes les tardes, a partir de les 19 h, la façana de la casa consistorial es transforma per mitjà de la llum, el color i la música, creant fantasies especialment adreçades al públic infantil.

La proposta varia segons la data:

  • Els dies 26 de novembre i 1, 2, 3, 6, 8, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 21 i 23 de desembre, l’espectacle s’inspira en una fàbrica de caramels on treballen un gran xef i un divertit grups de cuiners i cuineres. Les funcions dels dies 1, 2, 3, 6, 8, 10, 11, 15, 17 i 21 de desembre van precedides d’un taller de manualitats, a partir de les 18 h, en què els nens i nenes poden elaborar la seva pròpia paperina per recollir els caramels que es reparteixen al final de l’espectacle.
  • Els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre, i 4, 5, 7, 9, 12, 13, 14, 19, 10, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre, s’ofereix un espectacle de videomapatge amb acompanyament musical. Els dies 9, 14, 19, 22 i 26 de desembre, aquest esc completa amb la participació d’entitats locals.

Aquest espectacle, que és la gran novetat de les festes de Nadal, representa un fil conductor fins a finals d’any, per acabar enllaçant amb un altre moment àlgid: l’arribada del Reis d’Orient. Aquesta es començarà a preparar els dies 28, 29 i 30 de desembre amb la instal·lació de l’Oficina de Correus Reial a la planta baixa de l’Ajuntament per rebre les cartes dels infants i assegurar que arriben a Ses Majestats.