Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Engega un nou curs per als tallers “Aprenem” La iniciativa, que té l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de llengües, es presentarà aquest dimarts 18 d’octubre a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Engega un nou curs per als tallers “Aprenem”

La iniciativa, que té l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de llengües, es presentarà aquest dimarts 18 d’octubre a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull els tallers “Aprenem” per facilitar l’aprenentatge de les llengües mitjançant l’intercanvi.
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull els tallers “Aprenem” per facilitar l’aprenentatge de les llengües mitjançant l’intercanvi

Aquest dimarts a les 19 h, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà la presentació del nou curs dels tallers Aprenem, una iniciativa comunitària que té per objectiu facilitar l’aprenentatge de llengües a través de l’intercanvi. En aquests tallers s’aplica una metodologia basada en grups reduïts en què les persones participants aprenen i ensenyen diferents idiomes a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d’una àmplia selecció de recursos per a l’aprenentatge disponibles a la biblioteca i també a la pàgina web del programa.

El projecte també té com a finalitat afavorir l’ús social del català i reforçar la integració i la cohesió social, tot fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals, i destaca pel seu caràcter voluntari i d’intercanvi, on l’objectiu és que tothom aporti i rebi coneixements lingüístics. Per aquest motiu, la iniciativa compta a Rubí amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i l’Ateneu Municipal.

Les inscripcions per participar a l’Aprenem són obertes durant tot l’any i només cal enviar un . Les persones interessades a rebre més informació i participar dels tallers són convidades a l’acte de presentació d’aquest dimarts, on també es configuraran els nous possibles grups, així com a fer un cop d’ull al bloc del projecte, i descobrir més sobre la seva metodologia, els recursos disponibles i les pautes i recomanacions per organitzar-se i participar.

Programa LECXIT

Per altra banda, aquest dimecres 19 d’octubre a les 19 h també tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler la presentació del programa LECXIT, un projecte a càrrec de la biblioteca amb col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i l’Obra Social “La Caixa” que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels nens i nenes a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen al programa.