Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la remodelació del carrer de Méndez Núñez Aquest dimarts comencen els treballs de demolició per convertir la via en un carrer d’un sol nivell sense barreres arquitectòniques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa la remodelació del carrer de Méndez Núñez

Aquest dimarts comencen els treballs de demolició per convertir la via en un carrer d’un sol nivell sense barreres arquitectòniques

El paviment del tram del c. Méndez Núñez entre la pl. Anselm Clavé i el c. Cervantes serà de llamborda.
El paviment del tram del c. Méndez Núñez entre la pl. Anselm Clavé i el c. Cervantes serà de llamborda

Les obres d’adequació i millora del carrer de Méndez Núñez, incloses al Pla d’inversions, continuen el calendari previst. Els treballs, que s’allargaran uns tres mesos, consisteixen en l’elevació del nivell del carrer per igualar-lo al del carrer de Cervantes, per una banda, i al de la plaça d’Anselm Clavé, per l’altra. Tot plegat, amb l’objectiu de millorar la mobilitat a la zona.

Així doncs, el carrer de Méndez Núñez es convertirà en una via de plataforma única, és a dir, que les voreres quedaran a la mateixa alçada que la calçada. Tant el paviment com les voreres del tram comprès entre el c. Cervantes i la pl. Anselm Clavé seran de llamborda, donant continuïtat al paviment de la pl. Anselm Clavé. Quan finalitzin les obres, aquest tram serà d’accés veïnal. El tram entre Cervantes i Llobateras, en canvi, combinarà voreres de llamborda amb paviment d’asfalt a la calçada, seguint el model de la resta de carrers de la zona.

Amb aquesta actuació, a banda de la circulació de vehicles, també es facilita la mobilitat de les persones. Paral·lelament, l’eliminació de desnivells afavorirà el pas de persones amb mobilitat reduïda. L’actuació servirà també per a la substitució dels embornals.

Els treballs van començar el 21 de juny, moment en què es van iniciar les cales per comprovar les instal·lacions existents i es va dur a terme l’organització de l’obra. Aquest dimarts es realitzaran les demolicions per a poder crear les plataformes úniques.

Aquestes tasques començaran pel tram entre els carrers Murillo i Cervantes i, posteriorment, continuaran pel tram entre Cervantes i pl. Anselm Clavé. El pressupost dels treballs, que executa Infraestructures, Serveis i Obres del Vallès, SL, és de 66.300,06 euros.