Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa els treballs de manteniment de paviments inclosos al projecte Barris al dia Aquest dilluns també s’han iniciat les tasques de reparació de murs, escales, bancs i contenció de terres prioritzades pels veïns https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/en-marxa-els-treballs-de-manteniment-de-paviments-inclosos-al-projecte-barris-al-dia/@@images/image/preview

En marxa els treballs de manteniment de paviments inclosos al projecte Barris al dia

Aquest dilluns també s’han iniciat les tasques de reparació de murs, escales, bancs i contenció de terres prioritzades pels veïns
Una de les actuacions consistirà en reparar l’escala del pont de la Renfe.
Una de les actuacions consistirà en reparar l’escala del pont de la Renfe

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns dos nous paquets d’actuacions en el marc del projecte Barris al dia 2014. D’una banda, han començat els treballs de manteniment de paviments prioritzats per la ciutadania dins el procés participatiu d’aquest projecte i, de l’altra, les tasques de reparació de murs, escales, bancs, contenció de terres i canvi d’ubicació de mobiliari urbà. El projecte Barris al dia, inclòs al Pla de mesures anticrisi 2014, té com a objectiu la millora de l’espai públic a partir de les prioritats marcades pels rubinencs i les rubinenques.

Les actuacions que fan referència al manteniment de paviments han estat adjudicades a l’empresa ESTUALBA SL. El gruix més important de tasques incloses en aquest grup consisteix en la reparació de diverses voreres. També es repararan canvis de rasants i es taparan escocells, entre d’altres. Aquests treballs, que es reparteixen pels sis districtes de la ciutat, segons la priorització realitzada pels veïns i veïnes d’aquestes zones, és previst que finalitzin cap a finals de desembre.

Pel que fa a les reparacions de murs, escales, bancs, contenció de terres i canvi d’ubicació de mobiliari urbà és previst que finalitzin a principis de desembre. Els treballs, adjudicats a l’empresa PROYECTOS Y EXCAVACIONES RUBÍ SL, s’executaran als districtes 2, 3, 4, 5 i 6. 

Tots aquests treballs s’executen a la vorera, per la qual cosa no es preveuen afectacions al trànsit rodat mentre durin les obres, tot i que puntualment s’ocuparan zones d’estacionament.