Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veterans de l’Olímpic, la UE Rubí, el 'Veinti' i el Betis disputaran un torneig solidari el 10 de novembre Els diners que es recaptin amb les entrades, que tindran un preu de 3 euros, es destinaran a les entitats Rubí Tea i Oncolliga https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els veterans de l’Olímpic, la UE Rubí, el 'Veinti' i el Betis disputaran un torneig solidari el 10 de novembre

Els diners que es recaptin amb les entrades, que tindran un preu de 3 euros, es destinaran a les entitats Rubí Tea i Oncolliga

L’alcaldessa, acompanyada dels presidents dels tres clubs rubinencs, l’entrenador de veterans de l’Olímpic i les presidentes d’Oncolliga i Rubí Tea, entre d’altres (foto: Cesar Font).
L’alcaldessa, acompanyada dels presidents dels tres clubs rubinencs, l’entrenador de veterans de l’Olímpic i les presidentes d’Oncolliga i Rubí Tea, entre d’altres (foto: Cesar Font)

El proper 10 de novembre, el camp del CE Olímpic Can Fatjó acollirà una quadrangular solidari de futbol en el marc dels actes del 50è aniversari del club. Els diners que es recaptin durant el torneig, que enfrontarà els equips veterans de l’Olímpic, la UE Rubí, el Juventud 25 de Septiembre i el Real Betis Balompié, es destinaran a les entitats Oncolliga i Rubí Tea.

El torneig arrencarà a les 10 h amb el partit que disputaran els veterans de la Unió Esportiva i els del “Veinti”. A les 11 h hi ha previst el segon matx, que jugaran els veterans del Betis i de l’Olímpic. Cap a les 12 h tindrà lloc la final de consolació, mentre que a les 13 h s’ha programat la gran final. A les 14 h es lliuraran els trofeus als equips participants.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha felicitat els organitzadors per impulsar aquest torneig benèfic, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament: “Rubí és una ciutat viva gràcies a les seves entitats i associacions. Avui el protagonisme el tenen aquestes entitats esportives, que han volgut que l’esport sigui per una bona causa. I això fa que el valor d’aquest quadrangular encara sigui més elevat”. Martínez ha recordat que, fa uns dies, ja es va disputar una prèvia a Sevilla, amb el partit que van jugar l’Olímpic i els veterans del Betis per commemorar el mig segle de vida del club rubinenc. És per això que el proper 9 de novembre, en el marc de La Nit de l’Esport, el consistori reconeixerà el club sevillà “pel seu paper, com a entitat forana, a l’hora de contribuir esportivament a la celebració del 50è aniversari de l’Olímpic Can Fatjó”.

Torneig solidari
Les entrades per assistir a aquest torneig solidari tindran un preu de 3 euros, que es destinaran a les entitats Oncolliga ─que té per finalitat l’atenció psico-social a les persones diagnosticades d’una malaltia oncològica i a les seves famílies durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació─ i Rubí Tea (Associació de famílies de persones amb autisme) ─que treballa amb la finalitat que, en un futur proper, els familiars amb TEA puguin gaudir de la seva pròpia vida en una societat inclusiva, on el respecte i les possibilitats d’autonomia no siguin una utopia─.

Goyo de la Uz, entrenador dels veterans de l’Olímpic, ha destacat la vessant solidària de l’esdeveniment: “Es tracta d’una jornada benèfica, un dia de l’esport i per passar-ho bé. S’ha fet amb tot l’amor perquè aquell dia el camp estigui ple i puguem recaptar diners per aquestes dues associacions”. De la Uz també ha agraït la implicació tant dels dos clubs rubinencs com del Betis en aquesta “festa del futbol”.

Per la seva banda, Esther Martínez, presidenta de Rubí Tea, ha agraït a l’Olímpic “que ens hagin tingut en compte per aquest acte benèfic” i ha felicitat el club pel seu 50è aniversari. També ha animat la ciutadania a venir al torneig i ha explicat que els diners que recaptats destinats a l’entitat s’invertiran en el projecte de formació per a monitors de menjador i d’activitats extraescolars.

Al seu torn, Yolanda Ferrer, presidenta d’Oncolliga, també ha donat les gràcies als organitzadors: “Ens fa especial il·lusió que sigui un fet compartit amb una altra entitat de Rubí. Això és una mostra de la gran generositat de la ciutat”. Ferrer també ha avançat que les dues associacions muntaran una activitat conjunta “perquè els nens i nenes omplin l’estadi de colors”.

Imatges relacionades

Imatge de la roda de premsa (foto: Cesar Font)
Imatge de la roda de premsa (foto: Cesar Font)