Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris de la Biblioteca Municipal ja poden beneficiar-se del nou servei de préstec de llibres electrònics Aquest nou recurs gratuït, anomenat eBiblio Catalunya, compta amb una col·lecció inicial de més de 1.900 obres de diferents gèneres i temàtiques https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-usuaris-de-la-biblioteca-municipal-ja-poden-fer-beneficiar-se-del-nou-servei-de-prestec-de-llibres-electronics/@@images/image/preview

Els usuaris de la Biblioteca Municipal ja poden beneficiar-se del nou servei de préstec de llibres electrònics

Aquest nou recurs gratuït, anomenat eBiblio Catalunya, compta amb una col·lecció inicial de més de 1.900 obres de diferents gèneres i temàtiques

El servei eBiblio Catalunya.
El servei eBiblio Catalunya

Les persones que disposin de carnet de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja poden utilitzar eBiblio Catalunya, el nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als usuaris de les biblioteques públiques catalanes. Aquest recurs compta amb una col·lecció inicial de més de 1.900 títols d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, en català i en castellà, per a públic adult, infantil i juvenil.

El fons disponible complementa el que ja ofereixen les biblioteques públiques en format físic. Amb eBiblio Catalunya, es poden descarregar continguts digitals per llegir-los a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, taules o telèfons intel·ligents. Per poder-ho fer, només cal instal·lar l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i disposar d’un compte Adobe ID, que permet accedir als continguts des de sis dispositius diferents durant un termini de 21 dies. A més, els usuaris també poden reproduir els llibres en streaming ─sense necessitat de descarregar-los─ a través de l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a Android i properament també per a iOS. Un cop sincronitzats els documents en préstec, es poden llegir sense necessitat de connexió a Internet.

Aquest nou servei està promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.