Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els treballs per impermeabilitzar la coberta de l’Escardívol s’iniciaran la setmana vinent L’actuació, programada des de fa mesos dins el Pla de mesures anticrisi, permetrà acabar amb els problemes de goteres de l’Escola de Música https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els treballs per impermeabilitzar la coberta de l’Escardívol s’iniciaran la setmana vinent

L’actuació, programada des de fa mesos dins el Pla de mesures anticrisi, permetrà acabar amb els problemes de goteres de l’Escola de Música

Edifici de l'Escardívol (foto: Localpres).
Edifici de l'Escardívol (foto: Localpres)

Està previst que el proper dilluns 22 de desembre s’iniciïn els treballs per impermeabilitzar la coberta de l’edifici de l’Escardívol, cosa que permetrà solucionar els problemes històrics de goteres que pateix una part de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. L’obra està programada des de fa mesos, ja que forma part de les actuacions previstes dins el Pla de mesures anticrisi 2014.

Els treballs tenen un pressupost de 28.500 euros + IVA i seran executats per l’empresa Hermanos Toribio. La intervenció afectarà una superfície total de 1.000 metres quadrats i consistirà en una impermeabilització amb butil i en la instal·lació d’una capa de protecció de geotèxtil que permetrà segellar els suports dels tubs de climatització. A sobre del butil, a més, es col·locarà una capa de morter de 3 centímetres que protegirà el nou revestiment.

La previsió del Consistori és que dilluns vinent una grua pugi fins a la coberta els materials necessaris per a la impermeabilització i que el problema de goteres quedi solucionat durant la primera setmana d’obres. La totalitat de l’actuació es podria allargar al voltant de 15 dies, sempre en funció de les condicions meteorològiques.