Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els treballadors i treballadores dels PAE de Rubí podran fer un test d’antígens el 13 de gener L’Ajuntament se suma a una iniciativa de PIMEC i del Consell Comarcal del Vallès Occidental per facilitar que les empreses ofereixin aquesta possibilitat a les seves plantilles https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-treballadors-i-treballadores-dels-pae-de-rubi-es-podran-fer-el-test-d2019antigens-el-13-de-gener/@@images/image/preview

Els treballadors i treballadores dels PAE de Rubí podran fer un test d’antígens el 13 de gener

L’Ajuntament se suma a una iniciativa de PIMEC i del Consell Comarcal del Vallès Occidental per facilitar que les empreses ofereixin aquesta possibilitat a les seves plantilles
Les proves es faran el 13 de gener (Foto: Ajuntament/Lali Puig).
Les proves es faran el 13 de gener (Foto: Ajuntament/Lali Puig)

Els treballadors i treballadores dels Polígons d’Activitat econòmica (PAE) de la ciutat podran sotmetre’s a un test d’antígens al gener. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la patronal PIMEC que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC).

La proposta va dirigida a les empreses ubicades als polígons de la ciutat perquè les seves plantilles es facin el test per detectar possibles cassos de Covid-19. El dia de les proves serà el 13 de gener i tindran lloc a la zona d’aparcament del poliesportiu de La Llana, és a dir, al carrer del Pont de Can Claverí número 10.

Les proves, que tenen un preu per persona de 25 euros, es realitzaran entre les 11 h i les 14 h i les empreses que hi estiguin han de demanar cita.   

Els tests aniran a càrrec de personal sanitari en un espai que s’adaptarà a per a les necessitats del test i seguretat dels usuaris i usuàries.